Delavnica: »Cvetenje pomladi«

25. marca 2017 smo uživale na prvi v nizu delavnic z Darjo Furek, učenko in raziskovalko kitajske metafizike (Bazi astrologije, Feng Shuija, Obrazne diagnostike, TKM, …), plesalko orientalskih ter izraznih plesov, ustanoviteljico programa “Prebudi brezčasno lepoto & aktiviraj vrelec zdravja”, kreatorko in vaditeljico “DarCHI Dao & Joni Joge”.

Namen delavnice je bil spoznati, kako se lahko z enostavnimi tehnikami, uporabnimi za vsak dan, revitaliziramo in privabimo v svoje življenje vse, kar želimo.

Naučile smo se veliko novega:

  • kako in kdaj ujamemo energijo pomladi, aktiviramo element lesa, blagodejno izkoristimo vzhodno stran neba ter obnovimo jetra, žolčnik, oči, živce, kite
  • katera čustva in vrline so povezane z elementom lesa ter kako in kje se to odraža na našem telesu in obrazu
  • kako in kdaj se razstrupljati, če sploh se, na kakšen način, s katero prehrano
  • učinkovitih vaj za razstrupljanje jeter in žolčnika ter kozmični zvok za jetra
  • pristopov za cvetočo žensko energijo (jin)
  • kaj je ženska energija na delovnem mestu in kako lahko kariera še bolj poudari ženstvenost ter
  • kako pritegniti pravega partnerja (jang) oziroma povečati privlačnost z obstoječim

Med delavnico nas je Tamara Mihalič iz al-Iksirja pogostila s pomladno zelenimi energijskimi ploščicami z dodatkom klorele in ječmenove trave, ki super pripomorejo k nežnemu razstrupljanju telesa.

Tamara izdeluje raznovrstne ekološke dobrote, s katerimi vedno znova preseneča in dokazuje, da sta sladko in zdravo popolnoma združljiva. Največja uspešnica so njene granole (izpopolnjeno slastnejše verzije muslijev), pa masla iz oreščkov in semen (lešnikovo maslo, tahini) in še in še.

Več informacij lahko dobite na njeni FB strani (Tamara Mihalič) ali pa obiščete njen blog www.al-iksir.net. Tamara al-Iksirjeve dobrote dostavlja tudi v Novo mesto, tako da nas lahko kontaktirate za naročila po telefonu 070 332 226 ali nam pišete na info@risorius.si.

Prijava na E-novičke
Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.
Na vaš e-mail boste prejeli potrditveno povezavo.