JAPONSKI COSMO LIFTING

Najnaprednejša 100-odstotno naravna in neinvazivna metoda pomlajevanja.


V procesu staranja
postaja pomanjkanje vode v celicah vse izrazitejše, to pa se zaradi obilice žilic in živcev zelo hitro opazi predvsem na obrazu. Obrazno tkivo zmanjšuje proizvodnjo kolagena, koža pa začne izgubljati prožnost in elastičnost. Pojavijo se prve gube, koža se poveša, opaznejše pa postanejo tudi poškodbe zaradi prekomernega izpostavljanja sončnim žarkom. Izrazne gube se lahko pojavijo tudi kot izraz notranjega doživljanja in navad ali kot čustvene brazgotine.

Večina ukrepov proti prehitremu staranju kože, ki so razpoložljivi na trgu (kirurški lifting, botoks, kolagen in podobna polnila), je invazivnih. Njihova uporaba ne deluje blagodejno na telo in lahko vodi do neželenih stranskih učinkov, kot so prehod toksinov v druge dele telesa. Zdaj imamo na voljo metodo, ki je povsem naravna in neinvazivna.

Japonski Cosmo Lifting obraza je nevro-senzorična metoda stimulacije mišic, ki se izvaja ročno, kot oblika masaže obraza. Temelji na ideji tradicionalne kitajske medicine, ki pojmuje človeško telo kot mrežo kanalov (meridianov), kjer harmoničen pretok energije zagotavlja zdravje in lepoto. Razvila jo je mednarodno priznana refleksoterapevtka Lone Sorensen, ki proučuje različne metode zdravljenja po vsem svetu že več kot 30 let.

UČINKI:

Z delovanjem na akupresurne točke in refleksne cone obraza v kombinaciji z limfno stimulacijo metoda Japonskega Cosmo Liftinga daje izjemne rezultate. Tako glede videza celotnega obraza in zdravja kože, kot celo določenih zdravstvenih težav. Gre za odlično alternativo kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, saj zagotavlja primerljivo trajne in kakovostne rezultate brez stranskih učinkov, ugodno pa vpliva tudi na posameznikovo počutje.

Metoda ne izboljšuje le strukture vaše kože in pretoka limfe na obrazu, temveč blagodejno vpliva tudi na ostale dele telesa. Je brez stranskih učinkov. Z Japonskim Cosmo Liftingom Sorensensistem TM sprostimo notranje napetosti, kar se odrazi v izjemnem počutju in sproščenosti, ki nas prevzame po vsaki terapiji.

Z izvajanjem metode obrazu povrnemo svežino, učvrstimo obrazne mišice ter omilimo gube in starostne pege. S stimulacijo živčevja in akupresurnih točk se lahko uravnovesi tudi telesno in duševno zdravstveno stanje ter pospeši regeneracija organizma.

Prijava na E-novičke
Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.
Na vaš e-mail boste prejeli potrditveno povezavo.