MERITVE BIOPOTENCIALA

KLJUČNE INFORMACIJE O POČUTJU SO ZAPISANE V VAŠIH LASEH.

V celicah vaših las (v mešičku) so shranjeni številni podatki o prehranjenosti organizma in drugih vplivih iz okolja za zadnje 3 do 4 mesece, kar je bistveno daljše obdobje, kot ga je na primer mogoče razbrati iz analize krvi, urina ali pri ostalih, dnevnih testih. Slika, ki jo dobimo, daje bolj kompleksen in celosten vpogled v človekovo stanje, saj kaže način življenja.

Predstavljamo vam bioprofiler Cell Wellbeing S Drive, revolucionarni tehnološki dosežek, ki vsakomur omogoča uporabo zmogljivosti najsodobnejšega bioresonančnega laboratorija. Gre za inovativno tehnologijo 21. stoletja, ki omogoča individualiziran vpogled v stanje potencialno problematičnih področij in povezav v organizmu kot celoti. Naprava uporablja bioresonančno tehnologijo za prestrezanje podatkov o resonanci s specifično frekvenco iz celičnih biomarkerjev, kot jih na primer najdemo v laseh.

Vnos osebnih podatkov, jemanje vzorca 2-3 las in njihovo skeniranje nam vzame samo nekaj minut. Nato podatke po varni spletni povezavi pošljemo v tehnološko središče v analizo. Center je lociran v nemškem Hamburgu in uporablja napredno infrastrukturo za bioresonančne sisteme, ki vključuje naprave razreda IIa s certifikatom CE. Obdelava podatkov traja približno deset minut, rezultate pa prejmete v obliki celovitega poročila oziroma bioprofila, na 30 straneh. Iz bioprofila ugotovimo morebitno pomanjkanje vitaminov, mineralov, antioksidantov, zdravih maščob ter informacije o tem, ali se je koristno izogibati določenim živilom, sevanjem, strupenim snovem.

Meritve izvajamo v Studiu Risorius, vsakih 14 dni. Za informacijo o prostih terminih nam pišite preko elektronske pošte ali spletnega obrazca.

sdrive
Prijava na E-novičke
Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.
Na vaš e-mail boste prejeli potrditveno povezavo.