Konjak riž, 200g

Glavna sestavina izdelkov Diet Food je glukomanan konnyak – to so v vodi topne vlaknine, ki izhajajo iz korena rastline konjak. Prvotno rastlina konjak prihaja iz Azije, hrano iz te rastline pa imenujejo tudi konjak rezanci in shirataki testenine. Konjak pasta se uporablja v celotni Aziji kot priljubljen del prehrane. Največja skupina potrošnikov te hrane so Japonci.

Testenine Diet Food: so naravni izdelki, bogati z vodotopnimi vlakninami, brez maščob, sladkorja in škroba, brez beljakovin, glutena in pšenice, brez neto kalorij, 0g ogljikovih hidratov in lahko pomagajo pri izgubi telesne teže. Podaljšajo občutek sitosti, kar je bistvenega pomena pri vsaki dieti.

Izdelke Diet Food lahko uporabljate kot zamenjavo za klasičen riž in testenine. Lahko jih dodate skoraj vsem jedem. Ker so brez lastnega okusa, se enostavno navzamejo okusa dodanih začimb in drugih sestavin. So hitro kuhane in obstajajo v veliko oblikah. Samo položite testenine v ponev, dodajte najljubše sestavine in zelo hitro imate pripravljen okusen in zdrav obrok!

100% rastlinskega izvora

Ogromna prednost Diet Food izdelkov so 100% naravne, topne vlaknine, ki pomagajo zmanjševati apetit in prenajedanje. Zvečer preprosto zamenjajte ogljikove hidrate z zavojčkom Diet rezancev, Diet fettucinov, Diet riža ali Diet špagetov za zmanjšanje kalorij v vaši dnevni prehrani.

Izdelki Diet Food so primerni tudi za diabetike, osebe s Celiakijo, vegetarijance in vegane, ljudi z intoleraco na pšenico, alergijo na gluten in sojo.

Sestavine:

Glukomannan konjak, voda in kalcijev hidroksid.

Opombe:

Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane. Hraniti izven dosega otrok.
Primerno za vegetarijance in vegane.
Hraniti na hladnem, suhem in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.
Uporabno najmanj do konca datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Prijava na E-novičke
Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.
Na vaš e-mail boste prejeli potrditveno povezavo.