TERAPEVTSKA PREHRANSKA DOPOLNILA

Ker se nam zdi pomembno, da tudi skozi prehranska dopolnila, najboljša, kar se jih da dobiti, podpremo telo na individualen način (glede na njegove potrebe, način življenja in cilje), vam ponujamo TERAPEVTSKA PREHRANSKA DOPOLNILA Innate, Encymedica in Nature’s Own, v katera res verjamemo.

Gre za dodatke, ki izstopajo iz množične ponudbe predvsem po tem, da jih zaradi tega, ker so pridobljeni iz polnovredne hrane, telo maksimalno izkoristi. Takšna hranila telesa ne obremenjujejo in mu ne jemljejo energije, kar je pomembno tako pri bolezenskih stanjih kot pri preventivi.

INNATE in MEGA FOOD, FoodState hranila™


FoodState hranila™ so narejena pripravljena v najsodobnejših objektih v New Hampshiru.  Proizvajalec uporablja sveža lokalna in organska sadje in zelenjavo (borovnice, brokoli, pomaranče, korenje…), ki sta zamrznjena ob obiranju, da se ohranijo celotni spektri fitohranil. V vseh formulah gre za hrano, ne hranila, za naravne sestavine namesto sintetičnih.

Danes proizvajajo več kot 30 edinstvenih FoodState hranil™, od vitamina A do cinka. Gre za posebne postopke obdelave, s pomočjo katerih ustvarijo najboljše izdelke za naše zdravje, ki jih odlikujejo tudi naslednji certifikati:

prehranska-dopolnila

PRIMERI HRANE, KI JO UPORABLJAJO ZA PRIDOBIVANJE HRANIL:

  • Korenje za mešane karotenoide
  • Zelje za vitamin K1
  • Brokoli za folate
  • Pomaranče za vitamin C
  • Organski rjavi riž za cel spekter vitamina E in biotina
  • Saccharomyces cerevisiae za B vitamine, vitamin D in minerale
  • Brusnice in borovnice za zaščitne antioksidante

NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI:

prehranska-dopolnila
DysBio – GI

Za uravnotežen in zdrav prebavni trakt.
Kaprilne kisline, grozdje, izvlečki iz listja oljk, korenine oregon trte in olja origana (berberin), vitamin C in česen, cink in vitamin B1. Brez glutena, soje, mleka in mlečnih izdelkov, magnezijevega stearata, primerno za vegetarijance. Brez umetnih barvil in konzervansov.

prehranska-dopolnila
CoQ10

Prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane (jabolka, pesa, brokoli in špinača). Visoko absorpcijska oblika CoQ10, 100mg na kapsulo. Koencim Q10 najdemo v celicah in je ključnega pomena za oskrbo z energijo vseh telesnih celic. Deluje kot antioksidant. Brez GSO.

prehranska-dopolnila
Resveratrol Reds

Antioksidantski prah in s fenoli bogata mešanica iz polnovredne hrane (več kot 30 različnih vrst sadja in zelenjave). Vsebuje po 50 g izvlečka grozdnih pešk, borovega lubja in resveratrola (iz korenine japonskega dresnika). Prijeten okus malin, odličen za mešanje. Vsa zelenjava in sadje v Resveratrol Reds je nežno posušeno v edinstvenem postopku. Brez magnezijevega stearata, pšenice, umetnih barvil in konzervansov.

prehranska-dopolnila
Adrenal Response

Prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane, s sensoril ašvagando. Močna kombinacija rastlinskih snovi, sestavljena na podlagi izkušenj s področja stresa in obvladovanja le-tega. Vsebuje klinično preučevani odmerek ekstrakta Sensoril Ashwaganda, astragalus, rožni koren, ameriški ginseng, adaptogena zelišča – vključno z rhodiolo in sveto baziliko. Brez GSO, glutena, mleka in mlečnih proizvodov, soje, koruze, pšenice, pesticidov in herbicidov. Ničesar umetnega ali sintetičnega.

prehranska-dopolnila
B Kompleks

Prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane. Uravnoteženo razmerje vseh 8 B vitaminov, 125 mg organske špinače. Iz zdrave, nepredelane hrane, ne iz sintetičnih vitaminov, brez sintetičnih polnil. Podprt z imunsko mešanico (S. Cerevisiae, brokoli, polisaharidi, CoQ10, SOD, glutation, beta glukani, lipoična kislina, minerali v sledeh, probiotiki) in bioaktivnimi encimi in proteini. Celovit izdelek za optimalen izkoristek. Brez GSO, glutena, mleka in mlečnih proizvodov, soje, koruze, pšenice, pesticidov in herbicidov.

prehranska-dopolnila
Iron response

Prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane. Z vitaminom C in fenoli iz pomaranč, folatom iz brokolija, vitaminom B12, organsko rdečo peso, … Lahka za prebavo, ne zapira, brez sintetičnih dodatkov. Vsebuje imunsko mešanico (brokoli, CoQ10, SOD, glutation, beta glukani, lipoična kislina, minerali v sledeh in probiotiki) in bioaktivne encime in proteine, za optimalen izkoristek železa. Brez glutena, mleka in mlečnih proizvodov, soje, koruze, pšenice, pesticidov in herbicidov, GSO.

prehranska-dopolnila
Magnezij 300

Na voljo je v Prahu ali Kapsulah, 300 mg magnezija z organsko špinačo.
Prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane. Klinični odmerek visoko absorpcijske kombinacije 3 oblik magnezija. Brez pšenice, magnezijevega stearata, umetnih barvil in konzervansov. Posebnost dodatka v prahu – po mnenju farmacevtov gredo majhne količine, ki jih raztopimo na jeziku, direktno v kri, ne preko želodca, s čimer dobi izdelek dodatno kvaliteto.

prehranska-dopolnila
Vitamin C Complete

Prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane, skupaj z mineralnimi askorbati za optimalno absorpcijo. Edinstvena in nežna formula, lahko se jemlje tudi na prazen želodec. Mešanica hrane, bogate s fenoli, ima veliko antioksidantov in bioflavonoidov. Brez pšenice, magnezijevega stearata, umetnih barvil in konzervansov. Vitamic C-complete v prahu vsebuje 1000mg vitamina C v 1 odmerku. Povsem nov pogled na vitamin C. Trije pomembni bioflavonoidi (kvercetin, hesperidin in rutin), plus acelora, Camu Camu, kosmulja, brusnice in Goji jagode.

prehranska-dopolnila
Vitamin C-400

Prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane, skupaj z mineralnimi askorbati za optimalno absorpcijo. Edinstvena in nežna formula, lahko se jemlje tudi na prazen želodec. Mešanica hrane, bogate s fenoli, ima veliko antioksidantov in bioflavonoidov. Brez pšenice, magnezijevega stearata, umetnih barvil in konzervansov. C-400 (družinsko pakiranje 180 tablet) vsebuje 400mg vitamina C (iz 1000mg pomaranč) v 1 tableti.

prehranska-dopolnila
Baby & Me Trimester I & II

Prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane. Celovita formula prehranskih dopolnil, zasnovana posebej za ženske, ki želijo zanositi ali so že v I. In II. tromesečju nosečnosti. Z listi rdeče pese. Vsebujeta mineralno železo v svoji naravni obliki, 100% zahtevanega folata, ki je organsko naravna oblika folne kisline. Temelji na 100% zdravi, polnovredni, nepredelani hrani, brez posameznih sintetičnih vitaminov in mineralov. Zato ohranja bistvene kofaktorje, potrebne za maksimalen sprejem v telesu in celicah. Brez GSO.

prehranska-dopolnila
Trimester III & Post

Prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane. Celovita formula prehranskih dopolnil, zasnovana posebej za ženske, ki so v zadnjem tromesečju nosečnosti in po porodu. Z listi rdeče pese. Vsebujeta mineralno železo v svoji naravni obliki, 100% zahtevanega folata, ki je organsko naravna oblika folne kisline. Temelji na 100% zdravi, polnovredni, nepredelani hrani, brez posameznih sintetičnih vitaminov in mineralov. Zato ohranja bistvene kofaktorje, potrebne za maksimalen sprejem v telesu in celicah. Brez GSO.

prehranska-dopolnila
Kid's One Daily

Multivitaminsko in mineralno prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane. Celovit multivitamin za otroke od (vključno) 5 let in starejše. Mini-tablete, ne vsebujejo sladil, arom ali prehranskih barvil. Lahko se jemljejo tudi na prazen želodec. Dnevni odmerek vsebuje 24 bistvenih hranil. Z mešanico svežega sadja (org. pomaranče za bioflavonoide, org. borovnice, org. brusnice). Temelji na 100% zdravi, polnovredni, organski, nepredelani hrani, brez sintetičnih dodatkov. Zato ohranja temeljne kofaktorje, potrebne za maksimalno absorpcijo v telesu in celicah.

ENZYMEDICA

Z dopolnjevanjem prehrane s pravo kombinacijo prebavnih encimov lahko bistveno izboljšamo in vzdržujemo svoje prebavno zdravje. Rezultati so lahko: izboljšana rednost, manj prebavnih motenj in boljša asimilacija vitalnih hranil.

Vsi izdelki Enzymedica so narejeni le iz najkvalitetnejših encimov in ne vsebujejo nikakršnih polnil, da se ohrani čistost, naravnost. Enzymedica je zavezana uporabi rastlin najvišje kakovosti in encimov na rastlinski osnovi. Vsak izdelek je 100% vegetarijanski, iščejo pa veganske sestavine, kjer je to le mogoče. Vsak produkt je posebej formuliran, da se zagotovi usmerjeno podporo za pogoste prebavne neprijetnosti, prehranske netolerance, zdravje srca in ožilja, pravilno delovanje imunskega sistema ali zdravih vnetnih odzivov.

NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI:

prehranska-dopolnila
GlutenEase Extra Strength

Napihnjenost, glavoboli, bolečine v želodcu, odvečna sluz, srbečica, slabo počutje po zaužitju hrane, ki vsebuje gluten. Odlična mešanica encimov za pomoč pri razgradnji vseh živil, ki vsebuje gluten. Lahko je tudi v pomoč ljudem, ki se želijo brezglutensko prehranjevati, pri občasnem zaužitju glutena, se le-ta popolnoma razgradi. Ta izdelek ni namenjen osebam s celiakijo.

prehranska-dopolnila
Lakto

Lahko pomaga pri presnovi živil, ki vsebujejo mleko. Preprečuje napenjanje. Prebavna podpora prebavi sira, mleka in ostalih mlečnih izdelkov. Laktozna intoleranca je stanje, ki ga povzroča nezadostna količina laktaze (encim v tankem črevesju, zadolžen za prebavo laktoze). Običajno laktaza zlomi laktozo v galaktozo in glukozo, ki se zlahka absorbirata v krvni obtok. Če ni dovolj laktaze za prebavo zaužite laktoze, se voda zadrži v črevesju, kar povzroča napenjanje in drisko.

prehranska-dopolnila
VeggieGest

Lahko je v pomoč pri presnovi surove zelenjave in stročnic ter sadja. Občasni plini in napihnjenost so pogosto posledica fermentacije hrane, kot so rastlinske vlaknine, v debelem črevesu. Lahko pomaga telesu pri razgradnji in sprejemanju teh živil, ter maksimalni absorpciji hranil (vitamini, minerali) iz surove, presne hrane, kar lahko olajša delovanje žolčnika, jeter in trebušne slinavke. VeggieGest je idealen za vse, ki želijo v svoji prehrani imeti več sveže surove zelenjave in sadja, pa jim prebava le-tega povzroča nelagodje, za vegetarijance ali vsakogar s pomanjkanjem amilaze.

prehranska-dopolnila
Acid Soothe

Ko se nam pojavi zgaga, imamo pogosto občutek, da je kisline preveč. Ker pa so simptomi zelo podobni, bi morali, predno posežete po izdelkih za blaženje kisline, ugotoviti, ali je želodčne kisline dejansko preveč ali premalo. Občasna zgaga je pogosto simptom motene presnove zaradi dejavnikov, kot so način življenja, prehrana, in genetika. Acid Soothe™ vsebuje zelišča in koristne encime na rastlinski osnovi, ki deluje popolnoma drugače, kot običajni izdelki za blaženje – lahko pomaga uravnavati kislino, ne glede na to, ali jo je preveč ali premalo. Tako pomaga pri absorpciji hranilnih snovi, in lahko pomaga ohranjati zdrav prebavni sistem. Vsebuje amilaze, lipaze, in Thera-mešanico ™ encimov celulaze za izboljšanje prebave ogljikovih hidratov, maščob in vlaken.

prehranska-dopolnila
Allerase, Brisalec

Vsebuje visoko aktivne amilaze za naravno podporo skupnim simptomom, povezanimi s sezonskimi problemi (odvečna sluz, dražeč kašelj, glavoboli, utrujenost, …). Z jemanjem na prazen želodec, kombinacija amilaze in mucolase encimov, nudi naravno, neuspavajočo podporo za sezonske probleme. Histamin povzroča, da se amilaze v telesu razgradijo. To lahko prispeva k pomanjkanju amilaze, zato lahko dodajanje zagotovi uravnoteženje vpliva histamina. V formuli je tudi encim mucolase – encim za razgradnjo proteinov, ki locira in razgrajuje odvečno sluz.

prehranska-dopolnila
Candidase Extra Strenght

Pretirana razraščenost kandide je pogost vzrok za prebavne motnje. Kandida je vrsta kvasa, ki se naravno in običajno pojavljajo v prebavnem traktu. Zdrave ravni kandide so bistvenega pomena za pravilno absorpcijo hranil in varovanje prebavnega trakta pred drugimi okužbami. Ker ima prebava svoj imunski in nevrološki sistem, je vzdrževanje naravne ekologije v ravnovesju ključnega pomena. Candidase ™ Extra Strength združuje naravne sestavine, ki podpirajo vaginalno in črevesno zdravje in pomagajo ohranjati zdravo črevesno floro. Vsebuje dva encima za podporo telesne naravne sposobnosti, da ohrani zdravo raven kandide. Celulaze razgrajuje celično steno kandide, medtem ko proteaze prebavljajo notranje proteine kandide. Ta kombinacija lahko zagotavlja odličen čistilni učinek in spodbuja zdravo ravnovesje.

prehranska-dopolnila
Lypo Gold, ZLATI LIPO

Encimi za pomoč presnovi maščob lahko podpirajo zdravje srca in ožilja, funkcije žolčnika in simptome pomanjkanja lipaze. Na prazen želodec ali med obroki lahko lipaza v Lypo Gold pomaga telesu odstraniti maščobe iz krvi in pomaga vzdrževati zdravje srca in ožilja. Zaužita s hrano lipaza spodbuja prebavo maščob, s čimer lahko razbremeni žolčnik, jetra in trebušno slinavko. To omogoča boljšo presnovo maščob z veliko manj potrebne energije. Pomanjkanje lipaze lahko prispeva k neravnovesju pri telesni teži, hormonih, ali holesterolu, povzroča suho kožo, stisko žolčnika in jeter, pa tudi pomanjkanje vitaminov A, D, E in K.

prehranska-dopolnila
Bye Bye PMS, ADIJO PMS

Združuje magnezij, vitamin B6 iz polnovrednih živil in kombinacijo edinstvenih, visoko učinkovitih prebavnih encimov, da se telo lažje spopada s celotnim spektrom prebavnih nelagodij (kot so občasni plini, napenjanje in zaprtje), kakor tudi s posledicami čustvenih izzivov in hrepenenj.

prehranska-dopolnila
ph-BASIC

Pomaga pri uravnoteženju pH posameznikom, ki so bodisi preveč kisli ali preveč alkalni. Ohranjanje pravilne pH v krvi, prebavnega trakta, tkiv in tekočin, je bistvenega pomena za podporo optimalnega zdravja. Vsaka steklenička vsebuje testne pH lističe za pomoč pri ugotavljanju učinkovitosti pH-Basic. Če imate telo preveč kislo, so lahko daljnosežne posledice. Na primer, če kri postane preveč kisla, bo telo izravnalo pH po vsej sili – občasne zgage, refluks kisline, prebavne težave in nepravilnosti, slaba presnova, pomanjkanje kalcija, težave s koncentracijo, nizka raven energije, in neravnovesja pri hormonih ali telesni teži.

prehranska-dopolnila
Pro-Bio, PROBIOTIK

Podpira zdravo črevesno mikroflorno ravnotežje in je enteralno obložena, da se zagotovi dostavo v prebavni trakt. Prebavne koristi jogurta. 8 nekonkurenčnih vrst. Formula je obstojna pri sobni temperaturi. Zajamčena probiotična moč. Dopolnjevanje s probiotiki je idealen pristop za ohranjanje ravnovesja črevesnega ekosistema.

prehranska-dopolnila
Digest Gold z ATPro

Verjetno najmočnejša encimska formula na trgu. Primerno za ljudi, ki želijo boljšo absorpcijo hranil, npr. kot podpora pri samozdravljenju pri ljudeh, ki se trudijo izboljšati telesno vitaminsko mineralno ravnovesje, uživajo prehranska dopolnila, superhrano in ne vidijo razlike v počutju, v krvni sliki. Za boljšo absorpcijo hranil iz zaužite hrane, za lažjo in boljšo presnovo, za ljudi, ki so po obrokih utrujeni (za več energije). Idealen za vsakogar, ki trpi zaradi zdravstvenih problemov, ne nujno povezanih s prebavo, pri dietah in imunskih izzivih. Lahko se poveča telesna in psihična energija. Močne proteaze, lipaze, amilaze in celulozni encimi za podporo prebave beljakovin, maščob, škroba in vlaknin. Ustvarjen za reševanje hudih prebavnih težav.

prehranska-dopolnila
Digest Spectrum, Prebavni spekter

Izdelek nudi pomoč pri lajšanju in odpravi simptomov vseh vrst prehranskih intoleranc (napihnjenost, zaprtje, driske, glavoboli, utrujenost, srbečice, nastajanje sluzi in kašlja, …), slabosti po obroku. En odmerek ponuja več sevov specializiranih encimov za prebavo glutena, fenolov, laktoze in kazeina. Podpira izboljšanje absorpcije hranil iz hrane.

NATURE'S OWN

Večina izdelkov je narejena iz polnovredne hrane (Wholefood). Vitamine in minerale, pridelane iz hrane, telo prepozna kot hrano in odlično izkoristi. Takšna hranila telesa ne obremenjujejo, mu ne jemljejo energije, kar je še posebej pomembno pri bolezenskih stanjih. Večina izdelkov je primerna za vegane in vegetarijance.

NATURE’S OWN je bil ustanovljen leta 1979 v želji, da pomaga Bristolskemu centru za rakava obolenja. Vse do danes zagotavljajo najboljše možne naravne rešitve različnim potrebam po prehranskih dopolnilih. “Najboljše” pomeni produkte, ki delujejo kot narava. Resnična naloga prehranskih dopolnil je, da podpirajo telo v njegovih procesih zdravljenja in dobrega počutja.

Nature’s Own nikoli NE uporablja gensko spremenjenih organizmov (GSO). Nature’s Own Food State prehranska dopolnila uporabljajo terapevti in zdravniki po vsem svetu.

Prehranski dodatki Food State nastopajo skupaj s fitohranili in povezanimi faktorji hrane, ki so nujni za optimalno absorpcijo in izrabo v telesu. To vključuje npr. koncentrat korenja za beta karoten, kašo citrusov za vitamin C, lactobacillus bulgaricus za B vitamine, kalcificirane morske alge za kalcij, zelenjave iz družine brokolijev za cink, železo, mangan, baker, selen, krom in molibden, mešanica sadja in zelenjave v prahu (korenje, spirulina, lucerna, list artičoke, rdeča pesa, acai jagode, acerola) za vitamin C, vitamin E, pantotensko kislino, beta karoten, tiamin, vitamin D3, riboflavin, vitamin K, vitamin B12, folna kislina metillfolat in biotin, magnezijev citrat, bor in jod. Vsi ti produkti so nežni in učinkoviti, telo pa jih optimalno izkoristi, za razliko od sintetičnih, izoliranih hranil, ki jih telo običajno izloči v 2 urah po zaužitju.

NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI:

prehranska-dopolnila
PODPORA PROSTATE:

Z vitamini in minerali bogata formula, za katero so raziskave pokazale, da so koristni pri simptomih benigne hiperplazije prostate (BPH, povečanje prostate), pogostem razlogu neugodja pri moških nad 50 let.

prehranska-dopolnila
VITAMIN D – RAZPRŠILO:

Lahko absorbirajoča se oblika vitamina D3, z rastlinsko osnovo iz lišajev. Idealno za otroke od 1 leta dalje, moške, ženske in stareše.

prehranska-dopolnila
CYTOPLAN 50+:

CYTOPLAN 50+ je multivitamisko in mineralno prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane v obliki veganskih kapsul. Z rastlinsko osnovo: korenje, spirulina, alfaalfa, list artičoke, rdeča pesa, acai jagode, acerola. Primerno za starejše od 50 let, moške in ženske. Lahko pomaga pri ohranjanju zdravja srca, dojk, kostne trdote, optimalne prebave, energije, spomina in koncentracije, zdravja oči in imunskega sistema.

prehranska-dopolnila
PODPORA KOSTEM:

Kalcij, magnezij, izoflavoni, vitamin K2, vitamin D3.

prehranska-dopolnila
VEGANSKI GLUKOZAMIN:

Pomaga pri regeneraciji in vzdrževanju hrustanca in tkiv.

prehranska-dopolnila
KALCIJ: KALCIFICIRANE MORSKE ALGE

Multimineralno prehransko dopolnilo v obliki veganskih kapsul.

prehranska-dopolnila
LASJE, KOŽA, NOHTI:

Baker, MSM, selen, vitamin C, cink, vitamini B-kompleksa, silicijev izvleček (tvorba kolagena), izvleček borovega lubja (naravni flavonoidi in antioksidanti), kalcij.

prehranska-dopolnila
MSM: MINERAL LEPOTE

Organsko žveplo. Vitalen pri tvorbi kolagena, keratina in elastina. Lahko pomaga za več energije, pri različnih oblikah alergij in astmi.

prehranska-dopolnila
NARAVNA VITKOST:

Pomoč pri upravljanju telesne teže. Pripomoček za hujšanje, povečanje energije, obvladovanje želje po ogljikovih hidratih. Veganske kapsule, bogate z naravnimi, vodotopnimi prehranskimi vlakninami, ki v želodcu zmanjšajo absorpcijo ogljikovih hidratov in holesterola, z biotinom in kromom.

prehranska-dopolnila
NARAVNA NOČ:

Vegansko dopolnilo v prahu. Mešanica hranil, ki naravno pomirjajo, za lahko noč. Vsebuje glicin, magnezij, Montmorency češnje z melatoninom in hmelj.

prehranska-dopolnila
GFT KROM:

Pomoč pri vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

prehranska-dopolnila
PODPORA ŠČITNICE:

aktivni hranili, JOD iz rjavih morskih alg in L-Tyrosine ter selen, krom in alge.

prehranska-dopolnila
RIBJE OLJE VISOKE JAKOSTI:

Zajamčeno čisto, stabilno in brez sledi morebitnih onesnaževalcev, težkih kovin, itd. Idealno za odrasle in otroke nad 10 leti. Vsebuje ODLIČNE RAVNI EPA in DHA, iz cele mastne ribe (ne uporabljajo ribjih jeter). Ko zaužijemo maščobne kisline omega 3, jih naše telo razgradi do 2 drugih maščobnih kislin, imenovanih EPA in DHA. To so deli, ki jih naše telo uporablja za številne dejavnosti, kot so: vzdrževanje normalnega vida, delovanje možganov in delovanje srca.

prehranska-dopolnila
VEGANSKA OMEGA 3:

Rastlinske morske alge, vzgojene v kontroliranem, neonesnaženem okolju. Idealen veganski vir pomembnih omega 3 esencialnih maščobnih kislin EPA in DHA, ki prispevajo k vzdrževanju normalnih možganskih funkcij, vida, delovanja srca, krvnega tlaka, … Primerno za moške, ženske, otroke od 6 let dalje.

prehranska-dopolnila
ORGANSKA SPIRULINA:

Dobili smo, kar verjamemo, da je eno najboljših in najčistejših organskih spirulinskih dopolnil na voljo danes! Nič dodanega, nič odstranjenega, brez polnil – samo 100% čista, organska spirulina. Vsebuje čisto Spirulina Platensis – bogat vir beljakovin, vitaminov, mineralov, esencialnih in ne-esencialnih aminokislin, maščobnih kislin, elementov v sledeh in karotenoidov, beta karotenom, beta kriptoksantinom in zeaksantinom.

prehranska-dopolnila
PODPORA ŠČITNICE:

Aktivni hranili, JOD iz rjavih morskih alg in L-Tyrosine ter selen, krom in alge.

Prijava na E-novičke
Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.
Na vaš e-mail boste prejeli potrditveno povezavo.