NAPITKI

Prvovrstni napitki, kot nadomestilo mleka, za hidracijo telesa, poživitev in sladkanje brez slabe vesti.

NAJBOLJ PRODAJANI NAPITKI:

Koko Dairy Free Original:

Količina: (1 l ali 0,33 l)

Napitek iz kokosa (s kalcijem in vitamini). Brez laktoze in glutena, brez soje, brez holesterola – vsebuje le 2% maščobe, brez umetnih ojačevalcev okusa, barvil in konzervansov. Narejeno iz sveže iztisnjenega kokosa. Plantaže v Indoneziji, kjer kokos pridelujejo, niso umetno gnojene ali škropljene. Odlikuje ga naravna odličnost svežega kokosa. Odlično za pitje, kuhanje, kot dodatek h kavi ali čaju, namesto čokoladnega mleka.

koko čokolada
Koko Dairy Free Čokolada:

Količina: (1 l ali 0,33 l)

Napitek iz kokosa z okusom čokolade (s kalcijem in vitamini). Brez laktoze in glutena, brez soje, brez holesterola – vsebuje le 2% maščobe, brez umetnih ojačevalcev okusa, barvil in konzervansov. Narejeno iz sveže iztisnjenega kokosa. Plantaže v Indoneziji, kjer kokos pridelujejo, niso umetno gnojene ali škropljene. Namesto čokoladnega mleka.

chi natural
Chi kokosova voda Natural:

Količina: (1 l ali 0,33 l)

100% čista kokosova voda, naravna, popolnoma brez dodatkov, polna kalija in nabita z elektroliti. Poseben način obiranja in postopek obdelave omogočata pakiranje in pasterizacijo naravnih kokosovih vod, ki so biološko čiste, brez potrebe po dodajanju kakršnih koli konzervansov. Izvrstnega okusa in polna naravnih substanc, vitaminov, hranil, sladkorjev, mineralov in soli. Brez holesterola, brez maščob, izotonična in 100% čista.

chi milk
Chi kokosova voda Ananas ali Mango:

Količina: (0,33 l)

100% naravna kokosova voda z ananasom oziroma mangom, popolnoma brez konzervansov, polna kalija in nabita z elektroliti. S 100% čistim sokom ananasa oziroma manga (nikoli iz koncentrata), je ta okusna in osvežujoča pijača ena najbolje prodajanih kokosovih vod s sadnim okusom. Naravno sladka, brez dodanih sladkorjev ali konzervansov. Poseben način obiranja in postopek obdelave omogočata pakiranje in pasterizacijo naravnih kokosovih vod, ki so biološko čiste, brez potrebe po dodajanju kakršnih koli konzervansov. Izvrstnega okusa in polna naravnih substanc, vitaminov, hranil, sladkorjev, mineralov in soli. Brez holesterola, brez maščob, izotonična in 100% čista.

Chi čokoladni kokosov napitek:

Količina: 1 l ali 0,33 l

Brez mleka in mlečnih izdelkov. Odličen okus. Primerno za vegane, vegetarijance in osebe s celiakijo, namesto čokoladnega mleka. Brez laktoze, brez soje in brez glutena.

chi chocolate expresso
Chi espresso kokosov napitek:

Količina: 0,33 l

Brez mleka in mlečnih izdelkov. Chi 100 % naraven kavni napitek s kokosom in dodanimi vlakninami. Če iščete naravno eksplozijo kofeina, je to prava izbira. Napitek je narejen iz visoko kvalitetne kokosove „smetane“ in najodličnejše kave. Z dodatkom vlaken cikorije (znane kot inulin) deluje probiotično. Chi kava s kokosom je nizkokalorična, vsebuje proteine, dobre maščobe, vlaknine, vitamine B, C in E, je bogat vir kalija, selena, kalcija in železa. Izvrstna alternativa kapučinu, polna elektrolitov.

Prijava na E-novičke
Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.
Na vaš e-mail boste prejeli potrditveno povezavo.